Boek je trip

De natuur in, op en rond de Oosterschelde

Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en 2,5 uur lang genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.

Direct boeken

Het grootste Nationaal Park van Nederland

Er is verrassend veel moois te ontdekken op de Oosterschelde. Het is niet voor niets het grootste Nationaal Park van Nederland. Stap aan boord en ervaar de Oosterschelde zelf!

De natuur laat zich niet sturen, maar we weten wel dat zeehonden tijdens laagwater graag op de zandbanken liggen. Even lekker bijkomen van het jagen. Daarom vertrekt de natuurrondvaart tijdens laagwater. Steeds vaker zien we ook bruinvissen, een hele ervaring voor jong en oud.

Vergeet je camera niet!

Tijdens de natuurrondvaart is er van alles te beleven. Dankzij de aanwezigheid van zout water en de afwisseling van eb en vloed, leven er in en rondom de Oosterschelde duizenden soorten vogels, planten en dieren. Maar er is nog meer: zo zie je aan je linkerhand een zeilboot kruisen en aan je rechterhand kijk je naar de karakteristieke Plompe toren. We varen ook langs de Schelphoek en de Stormvloedkering. Vergeet je camera niet mee te nemen! Onze gids vertelt je er alles over.

Tip

Wil jij een plek reserveren op de MS Onrust maar is het buitendek al volgeboekt? Boek dan binnen een plekje! We begrijpen dat je ook graag buiten zou willen zijn; dat kan gelukkig ook. Neem plaats op de bankjes in de gangboorden of kijk over de reling van het schip. Er is ruimte genoeg om te genieten van de Oosterschelde!

Speciaal voor de kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we een leuk ‘doe-boekje’, zo komen ze spelenderwijs te weten wat er allemaal leeft in en op de Oosterschelde. Voor onze jongere opstappers is er een leuke kleurplaat van Nationaal Park Oosterschelde.

Lekkers uit de kombuis

Tijdens de natuurrondvaart is de kombuis geopend. Met onze ruime menukaart vind je altijd wat lekkers. Van koffie met een bolus tot een kop huisgemaakte soep of een heerlijke mosselburger. Ook handig: hapjes en drankjes van tevoren alvast bestellen zodat je echt nergens meer omkijken naar hebt.

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18