Boek je trip

De natuur in, op en rond de Oosterschelde

Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en 2,5 uur lang genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.

Direct boeken

Het grootste Nationaal Park van Nederland

Er is verrassend veel moois te ontdekken op de Oosterschelde. Het is niet voor niets het grootste Nationaal Park van Nederland. Stap aan boord en ervaar de Oosterschelde zelf!

De natuur laat zich niet sturen, maar we weten wel dat zeehonden tijdens laagwater graag op de zandbanken liggen. Even lekker bijkomen van het jagen. Daarom vertrekt de natuurrondvaart tijdens laagwater. Steeds vaker zien we ook bruinvissen, een hele ervaring voor jong en oud.

Vergeet je camera niet!

Tijdens de natuurrondvaart is er van alles te beleven. Zo zie je aan je linkerhand een zeilboot kruisen en aan je rechterhand kijk je naar de karakteristieke Plompe toren. We varen ook langs de Schelphoek en de Stormvloedkering. Vergeet je camera niet mee te nemen! Onze gids vertelt je er alles over.

Speciaal voor de kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we een leuk “doe-boekje”, zo komen ze spelenderwijs te weten wat er allemaal leeft in en op de Oosterschelde. Voor onze jongere opstappers is er een leuke kleurplaat van Nationaal Park Oosterschelde.

Lekkers uit de kombuis

Tijdens de natuurrondvaart is de kombuis geopend. Met onze ruime menukaart vind je altijd wat lekkers. Van koffie met een bolus tot een kop huisgemaakte soep of heerlijke mosselen. Ook handig: hapjes en drankjes van tevoren alvast bestellen zodat je echt nergens meer omkijken naar hebt.

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstaplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297