Boek je trip

Lekker met de familie uitwaaien in Zeeland

Erop uit met het gezin? Stap aan boord om lekker uit te waaien in Zeeland. Laat je tijdens de familie rondvaart verrassen door zeehonden en bruinvissen!

Direct boeken

Het leukste uitje voor het hele gezin

De familie rondvaart is een hele beleving voor jong en oud. Stap aan boord en vaar 1,5 uur met ons mee over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Er is van alles te beleven op de Oosterschelde. Ruik de zilte lucht, voel je haren in de wind en kijk je ogen uit. Vanaf het water heb je het beste uitzicht op de Zeelandbrug, de Plompetoren en de Oosterscheldekering.

Laat je verrassen

Wij zorgen voor verrekijkers zodat jullie zelf (of met een beetje hulp van onze gids) allerlei vogels en zeehonden kunnen spotten. Steeds vaker zien we ook bruinvissen, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Vergeet dus zeker je camera niet mee te nemen! De tocht wordt met hoog en met laagwater gevaren. De grootste kans om zeehonden te zien is met laag water.

Geschikt voor iedereen

De familie rondvaart is er voor families, maar ook zeker voor mensen die alleen of met vrienden willen komen. Iedereen is welkom, ook de hond mag mee! Er zijn tafels voor binnen en buiten en het schip is rolstoelvriendelijk (m.u.v. het zonnedek).

Doe-boekje voor de kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we een leuk “doe-boekje”, zo komen ze spelenderwijs te weten wat er allemaal leeft in en op de Oosterschelde. Voor onze jongere opstappers is er een leuke kleurplaat van Nationaal Park Oosterschelde.

Lekkers uit de kombuis

Tijdens de familie rondvaart is de kombuis geopend. Wat de tijd ook is, met onze ruime menukaart vind je altijd wat lekkers. Van koffie met een bolus tot een kop huisgemaakte soep of heerlijke mosselen. Ook handig: hapjes en drankjes van tevoren alvast bestellen.

Leuk en leerzaam!

De gids aan boord vertelt over Nationaal Park de Oosterschelde. Naast de mooie natuur zie je ook de Deltawerken, de Zeelandbrug, de Plompe Toren en varen we langs de echte Zeeuwse mosselpercelen. Dertig minuten voor we de trossen losgooien kun je alvast naar je gereserveerde plekje gaan. Voor elke tafel is een schone verrekijker beschikbaar.

Familie rondvaart boeken

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18