Boek je trip

Varen en mosselen eten, de ideale combinatie!

Varend langs de mosselpercelen met super verse mosselen op je bord. De ideale combinatie! Stap aan boord voor de enige echte mosselrondvaart en proef waar Zeeland bekend om staat.

LET OP: De mossel rondvaart kunt je tot 3 dagen van te voren boeken! Op deze manier kunnen wij onze lokale leveranciers vertellen hoeveel producten we van hen nodig hebben. Dus bestel/boek je rondvaart ruim van te voren.

Direct boeken

Zie, ruik en proef waar Zeeland groot in is

Tijdens de mosselrondvaart van 2,5 – 3 uur geven we uitleg over de mosselcultuur. Geniet van de ondergaande zon, de prachtige natuur én een heerlijke mosselmaaltijd.

Je  kunt rekenen op een 3-gangen diner met een huisgemaakt soepje vooraf, Zeeuwse gekookte mosselen (of een vis/vlees/vegetarisch alternatief) geserveerd met brood, zeemansboter, groentesalade, bijpassende sauzen en een dessert achteraf.

Mosselseizoen

Deze special vindt uitsluitend plaats in het mosselseizoen en gaat alleen door bij voldoende animo. Bekijk de agenda voor de volgende mosselrondvaart!

Bekijk de agenda

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18