Boek je trip

Veelgestelde vragen

Hoe wordt er met Corona omgegaan?

Om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden, is het aantal mensen dat tegelijkertijd mee kan varen beperkt. Het boeken van je tickets kan nu uitsluitend online. Voordat je aan boord gaat doen we een gezondheidscheck en aan boord vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen en je handen te ontsmetten. We doen er alles aan om de omgeving zo schoon mogelijk te houden.

Coronamaatregelen (vanaf 25 september)

Vanaf 25 september 2021 is toegang alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat geldt voor binnen én buiten. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt ontvangen van maximaal 24 uur oud.
Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Je coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd bij het inchecken.

Heb je geen geldig coronatoegangsbewijs kun je niet aan boord. De financiële gevolgen zijn voor uw  eigen risico. We geven geen geld terug of kunnen u kaartje niet verplaatsen naar een andere afvaart.

Werkt het coronatoegangsbewijs ook offline?
Voor het aanmaken van een QR-code die aantoont dat iemand niet besmet is met het coronavirus, is een internetverbinding nodig. We adviseren daarom om de code in de CoronaCheck-app thuis vast aan te maken. De app kan de code vervolgens opslaan.  Voor enkel het tonen van een QR-code in de CoronaCheck-app hoeft je namelijk niet online te zijn.

Wat zijn de voordelen van online reserveren?

Na het afronden van de bestelling ontvang je binnen enkele minuten je e-ticket in de mailbox. Je bent verzekerd van toegang en je kunt van tevoren je eigen tafel reserveren!

Kan ik mijn tickets ook elders kopen?

Nee, tickets zijn alleen bij MS Onrust te koop. Bestellen kan eenvoudig en snel online.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Ja, je kunt een cadeaubon online bestellen. Doe een rondvaart cadeau of kies voor een vast bedrag dat de ontvanger zelf kan besteden bij de MS Onrust. Lees meer over onze cadeaubonnen.

Varen jullie ook als het slecht weer is?

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer! Met regen kunnen we gewoon varen, we maken er het beste van. Alleen als het hard stormt zullen we de rondvaart cancelen. Mocht dit voorkomen, dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Nee, zie de Scheepsregels. Voor dringende zaken vragen we je om contact op te nemen.

Is er eerste hulp aanwezig?

Ja, er is een BHV’er en AED aan boord. Is er hulp nodig, spreek dan één van de bemanningsleden aan.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee, dit is niet nodig. Zorg er wel voor dat je de e-tickets kunt laten zien en scannen. Heb je de voorkeur om geprinte tickets mee te nemen, zorg er dan voor dat ze goed leesbaar en onbeschadigd zijn.

Is er een gids?

Ja, de gids geeft uitleg over het Nationaal Park Oosterschelde. Dit wordt in het Nederlands verteld. Er zijn boekjes met uitleg in meerdere talen beschikbaar.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan. Tijdens het varen is de kombuis geopend. Bekijk onze menukaart.

Kan ik het schip afhuren?

We organiseren regelmatig feesten, partijen en andere privé gelegenheden op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kan ik eten en drinken alleen van tevoren boeken?

Je kunt hapjes en drankjes alvast bij de aankoop van je ticket(s) boeken, maar hoeft niet. Krijg je aan boord zin in iets te eten of te drinken, dan kun je dit ter plaatse bestellen.

Wat als er niet uitgevaren wordt door storm of onmacht (te weinig deelname)?

Op basis van de weersvoorspelling wordt er 4 uur van tevoren beslist of er gevaren wordt. Wanneer er niet gevaren wordt, krijg je hiervan persoonlijk bericht en kun je ervoor kiezen om het ticket om te boeken of je geld retour te ontvangen.

Kan ik dichtbij parkeren?

Ja, bij onze ligplaats in de haven van Burghsluis kun je gratis parkeren.

Wat zijn de betaalopties voor het online boeken?

Je kunt betalen met iDEAL, creditcard, PayPal en Bancontact.

Mag ik aan boord roken?

Nee, roken is aan boord niet toegestaan.

Kan ik aan boord babyvoeding opwarmen?

Geen probleem, vraag het even aan de bemanning en dan warmen zij het voor je op.

Kan ik met mijn (elektrische) rolstoel of scootmobiel aan boord?

Ja dit kan, het benedendek is rolstoelvriendelijk. De toiletten zijn rolstoeltoegankelijk tot 1 meter breed.

Serveren jullie ook vegetarische gerechten aan boord?

Ja, op onze menukaart staan diverse vegetarische gerechten.

Doen jullie ook asverstrooiing?

Ja, we werken graag mee aan een eervol afscheid. Lees meer op deze pagina.

Mag de hond mee?

Honden zijn van harte welkom aan boord, mits ze aangelijnd zijn. Een bakje water voor je hond wordt verzorgd. We vragen om een kleine vergoeding voor je viervoeter.

Kunnen we binnen zitten?

Zeker, onze salon met verwarming is geschikt voor 100 personen. Ideaal voor rondvaarten op koude(re) dagen! Wil je binnen zitten, houd hier dan rekening mee bij het boeken.

Kan ik wisselen van plek (van binnen naar buiten en andersom)?

Nee, maar het plekje dat je hebt gereserveerd is wel speciaal voor jou. Kijk dus van tevoren goed waar je wilt zitten en denk aan kleding passend bij de weersomstandigheden en de gekozen plaats. Bestaat er desondanks toch de dringende behoefte om van plaats te wisselen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Kan ik pinnen aan boord?

Ja, graag zelfs! Je kunt je tickets, eten en drinken ook online bestellen en afrekenen.

Mag ik naar buiten als ik binnen heb geboekt?

Wil jij een plek reserveren op de MS Onrust maar is het buitendek al volgeboekt? Boek dan binnen een plekje! We begrijpen dat je ook graag buiten zou willen zijn; dat kan gelukkig ook. Neem plaats op de bankjes in de gangboorden of kijk over de reling van het schip. Er is ruimte genoeg om te genieten van de Oosterschelde!

Tot welke leeftijd geldt het kindertarief?

Het tarief voor kinderen geldt voor kinderen van 0 t/m 11 jaar oud.

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstaplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297