Boek je trip

Cadeaubon

Geef een beleving cadeau

Een rondvaart over de Oosterschelde met de MS Onrust is een geweldige ervaring voor jong en oud. De mooie uitzichten, de zeilboten, de rijke flora en fauna; er is genoeg te zien tijdens een rondvaart. Wij willen dit plezier met zoveel mogelijk mensen delen. Jij ook? Doe dan een rondvaart cadeau!

Ik wil een cadeaubon kopen

Gun jij iemand een ervaring om nooit te vergeten? Geef ze dan een rondvaart cadeau! Dit originele cadeau is leuk om te geven en om te krijgen. Heerlijk ontspannen en genieten op de Oosterschelde, wie wil dat nou niet? Vul de benodigde gegevens in en de ontvanger krijgt de cadeaubon binnen enkele minuten in zijn of haar mailbox!

Cadeaubon kopen

Ik heb al een cadeaubon

Heb jij onlangs een cadeaubon van de MS Onrust ontvangen? Superleuk! Weet je al welke rondvaart je wil? Geniet bijvoorbeeld van de natuur tijdens de extra lange natuurrondvaart. Wil je samen met jouw familie erop uit? Kom dan mee op de familierondvaart! Boek je rondvaart via onderstaande knop. Je kan in stap 4 jouw cadeaubon verzilveren.

Boek hier jouw rondvaart

Leuk voor jong en oud

Wat is het saldo van mijn cadeaubon?

Heb je een cadeaubon ontvangen maar weet je niet wat de waarde is? Geen probleem. Houd je cadeaubonnummer bij de hand en vul deze in via de volgende link. Dan weet je meteen wat de waarde is!

Bekijk de waarde

Bekijk onze rondvaarten

Vaar mee en ontdek de schoonheid van het grootste Nationaal Park van Nederland. Kies uit de gezellige familie rondvaart of de indrukwekkende natuurrondvaart.

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18