Boek je trip

Cadeaubon

Geef een beleving cadeau

Gun jij iemand een ervaring om nooit te vergeten? Geef een rondvaart cadeau! Leuk voor jong en oud. Even lekker ontspannen en genieten van het uitzicht, al dan niet onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer weten of een kadobon bestellen? Neem contact op

Leuk voor jong en oud

Kies voor een rondvaart of een vast bedrag

Er zijn twee mogelijkheden: selecteer een rondvaart om cadeau te doen of kies voor een bedrag die de ontvanger zelf bij MS Onrust kan besteden. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een natuurrondvaart cadeau te doen, of een vast bedrag te kiezen dat de ontvanger zelf kan besteden bij MS Onrust. Na het afronden van de bestelling ontvang je de bevestiging direct in je mailbox. Dat betekent dat je zelfs de last-minute acties kunt gebruiken.

Cadeaubon samenstellen

Bekijk onze rondvaarten

Vaar mee en ontdek de schoonheid van het grootste Nationaal Park van Nederland. Kies uit de gezellige familie rondvaart of de indrukwekkende natuurrondvaart.

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 19,50
€ 13,50

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 19,50
€ 13,50
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 15,95
€ 11,00

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 15,95
€ 11,00
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

06-53535297