Boek je trip

Oosterschelde highlights

De trossen gaan los op

Alle afvaarten

Ontdek de Oosterschelde

Behoefte om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte? Stap aan boord voor een grote ronde over de Oosterschelde en geniet van het uitzicht om je heen!

Direct boeken

Kijk je ogen uit

Deze rondvaart draait om dé highlights van de Oosterschelde. In een vaart van 3 uur kom je even helemaal tot rust en zie je al het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.

We varen langs de imposante Oosterscheldekering (Stormvloedkering), een essentieel onderdeel van de Deltawerken om ons land beschermen tegen hoogwater. Bovendien heb je vanaf het water het beste zicht op de Zeelandbrug. Met zijn 5022 meter de langste brug van Nederland die de verbinding vormt tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland.

De kans is groot dat je zeehonden ziet zwemmen of luieren op de zandbank. Steeds vaker zien we ook bruinvissen, een hele ervaring voor jong en oud. Vergeet je camera niet mee te nemen! De vaartocht Oosterschelde highlights kost €27,50 per volwassene en €22,50 per kind.

Bekijk de agenda

Handig!

Tijdens de rondvaart is de kombuis geopend. Wij hebben een menukaart met verschillende dranken en kleine gerechten. Daarnaast zorgen we voor een verrekijker voor iedere tafel. Zo kun je eindeloos de horizon afspeuren!

Boek nu

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18