Boek je trip

Bruinvissen spotten Zeeland

Bruinvissen spotten in Zeeland

De Oosterschelde is één van de beste plekken om bruinvissen te spotten in Zeeland. In het hoogseizoen varen we bijna dagelijks uit voor een rondvaart over de Oosterschelde. Het is geen garantie dat we bruinvissen tegen komen, maar wanneer dat wel zo is, is dat extra genieten! Wil jij dit ook ervaren? Ga mee op rondvaart met de MS Onrust!

Bekijk alle rondvaarten

Dé rondvaart om bruinvissen in Zeeland te spotten

Bruinvissen zijn walvisachtigen: zoogdieren die naar boven komen om te ademen. Daarom zijn ze regelmatig aan de oppervlakte te vinden. Dat is trouwens niet alleen om te ademen, maar ook om visjes te vangen. De bruinvissen jagen de visjes naar de oppervlakte en als een bruinvis er wat te pakken heeft gekregen drijven er vaak resten in het water. De vogels maken daar handig gebruik van en dat zorgt ervoor dat visdiefjes boven het water een goede aanwijzing zijn voor de aanwezigheid van bruinvissen. Tijdens onze rondvaarten spotten we ze dan ook regelmatig! In juni krijgen de bruinvissen kalfjes dus dan is er zelfs kans om bruinvissen met hun jongen te spotten.

Direct boeken

Ga je mee op rondvaart?

Ons schip ligt in de haven van Burghsluis op het mooie Schouwen-Duiveland. Laat je meevoeren over de Oosterschelde en kijk je ogen uit!

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18