Boek je trip

Zeehondentocht Zeeland

Zeehondentocht Zeeland

Als je in Zeeland bent, kan een activiteit op of rond het water niet ontbreken. Wist je dat de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland is? Er leven ook ontzettend veel zeehonden. Laat de schipper je meevoeren over de Oosterschelde, langs de zandbanken waar de zeehonden op liggen te rusten. Hij weet de favoriete rustplekjes van de zeehonden precies te vinden!

Bekijk alle rondvaarten

Dé rondvaart om zeehonden in Zeeland te spotten

In Zeeland kun je de Gewone zeehond en de Grijze zeehond spotten. Stap aan boord van de MS Onrust en vaar mee over de Oosterschelde. Bij eb (laagwater) vallen de zandbanken droog. Grote kans dat de zeehonden er op liggen! De natuurrondvaart vertrekt bij laagwater en dat geeft de grootste kans om zeehonden te spotten.

Direct boeken

Ga je mee op zeehondentocht?

Kom naar Zeeland en stap aan boord in Burghsluis op het mooie eiland Schouwen-Duiveland. Laat je meevoeren over de Oosterschelde en kijk je ogen uit!

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18