Boek je trip

Zeehonden spotten in Zeeland

Zeehonden spotten op de Oosterschelde

De Oosterschelde is het grooste Nationaal Park van Nederland. Er is van alles te ontdekken, van de imposante Deltawerken tot unieke natuurverschijnselen. Dat maakt de Oosterschelde ook de ideale verblijfsplaats voor zeehonden. Vaar je met ons mee? De schipper voert je langs de zandbanken waar gewone en grijze zeehonden op liggen te rusten. Grote kans dat je ze weet te spotten!

Bekijk alle rondvaarten

Dé rondvaart om zeehonden op de Oosterschelde te spotten

In de Oosterschelde leeft de Gewone zeehond en de Grijze zeehond. De Gewone zeehond met zijn ronde kopje is de bekendste soort. De Grijze zeehond is een stuk groter dan de Gewone zeehond, heeft een spitse kop en is wat assertiever. Beide soorten leven door elkaar heen, maar wel in groepen. De grootste kans om zeehonden te zien is bij de natuurrondvaart. Die vertrekt namelijk bij laagwater en dan liggen de zandbanken droog. Grote kans dat de zeehonden er op liggen!

Direct boeken

Ga je mee op zeehondentocht?

Ons schip ligt in de haven van Burghsluis op het mooie Schouwen-Duiveland. Laat je meevoeren over de Oosterschelde en kijk je ogen uit!

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18