Boek je trip

Het beste van eigen bodem

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar we overtuigen je graag van het feit dat Zeeland veel te bieden heeft. Stap aan boord voor een rondvaart over de mooie Oosterschelde en geniet van échte Zeeuwse specialiteiten.

Direct boeken

De Oosterschelde, puur natuur

Tijdens de lekker lokaal rondvaart van 2,5 – 3 uur zie, ruik én proef je wat de Oosterschelde te bieden heeft.

Nationaal Park de Oosterschelde is de thuisbasis voor duizenden soorten vogels, vissen, schelp- en schaaldieren, zeehonden en bruinvissen. Voor een vaste prijs van €42,50 per persoon zorgen we voor een onvergetelijke rondvaart met uitleg over lokale producten én gerechtjes om zelf te proeven.

Lekker lokaal, en dat proef je!

We geven uitleg over de lokale producten die uit de Oosterschelde komen of rondom de Oosterschelde groeien. Tijdens de rondvaart serveren we diverse hapjes. Denk aan onder andere chips met zeewier, zeewier brood en zeemansboter, heerlijke hapjes met zeekraal, alikruiken, friet van echte Zeeuwse aardappelen en een toetje met Zeeuwse zwarte bessen.

We zijn afhankelijk van hetgeen de natuur ons biedt tijdens de seizoenen, het aanbod van lokale specialiteiten kan dus variëren.

Bekijk de agenda

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18