Boek je trip

Boottocht Schouwen-Duiveland

De leukste boottochten van Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland wordt aan alle kanten omringd door water. Aan de zuidkant vind je de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Wil je dit met eigen ogen zien? Kom naar Schouwen-Duiveland en stap aan boord voor een boottocht.

Op het water kun je even helemaal ontspannen. En waar kan dat beter dan op de mooie Oosterschelde? Het zuiden van het eiland Schouwen-Duiveland grenst aan de Oosterschelde, waar het bruist van de natuur.

Wij varen dagelijks uit voor de familie- en natuurrondvaarten, met zo nu en dan ook een special zoals de rondvaart Oosterschelde Highlights!

Bekijk boottochten

Schouwen-Duiveland op z’n mooist

Op iedere tafel staat een schone verrekijker, zo kun je eindeloos de horizon afspeuren. Tijdens de tocht vertelt de gids leuke weetjes over dit mooie Nationaal Park. Spot zeehonden, vogels en misschien zelfs bruinvissen. Bovendien varen we langs bekende highlights van Schouwen-Duiveland, zoals de Plompetoren en de Zeelandbrug.

Boek nu

MS Onrust Schouwen-Duiveland

Passagiersschip MS Onrust ligt in de haven van Burghsluis, op een kleine 20 km van het drukkere Zierikzee en op nog geen 5 km vanaf Burgh-Haamstede. We zijn goed bereikbaar met de auto. Wil je ook eens even lekker uitwaaien? Bekijk onze boottochten in de agenda en boek je plekje aan boord!

Direct boeken

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18