Boek je trip

Vaartocht Middelburg

De leukste vaartochten van Zeeland

Een vaartocht is één van de leukste uitjes vlakbij Middelburg. Ervaar zelf waar Zeeland om bekend staat: natuur, rust en ruimte. Kom naar Schouwen-Duiveland en stap aan boord van de MS Onrust.

Zeeland is letterlijk land in zee. Het meest noordelijke eiland, Schouwen-Duiveland, grenst aan alle kanten aan het water. Aan de zuidkant aan de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Wie in Zeeland een vaartocht wil doen, moet naar Schouwen-Duiveland op slechts een halfuur rijden vanaf Middelburg! Vaar langs mosselpercelen, spot zeehonden en bruinvissen, zie de Zeelandbrug en bekijk de Oosterscheldekering vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Bekijk rondvaarten

Ervaar Zeeland op z’n mooist

Zeeland staat bekend om rust, ruimte en natuur. Dat is precies wat je tijdens de vaartocht zult ervaren! Stap aan boord voor de gezellige familie rondvaart of voor de indrukwekkende natuurrondvaart en geniet van al het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.

Direct boeken

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18