Boek je trip

Rondvaart Ouddorp

Rondvaart Ouddorp

Een rondvaart is één van de leukste uitjes in Zeeland. Ervaar zelf waar Zeeland om bekend staat: natuur, rust en ruimte. Kom voor een rondvaart vanaf Ouddorp naar Burghsluis en stap aan boord van de MS Onrust. Zeeland is letterlijk land in zee. Vaar langs mosselpercelen, spot zeehonden en bruinvissen, zie de Zeelandbrug en bekijk de Oosterscheldekering vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. We varen regelmatig uit voor een familie- of natuurrondvaart. Daarnaast zijn onze ‘specials’ minstens zo leuk. Een onvergetelijke rondvaart rondom een bepaald thema, voor de echte liefhebbers. Hieronder vind je het aanbod aan rondvaarten wat wij aanbieden!

Een rondvaart boeken

De familie- en natuurrondvaart nabij Ouddorp

Met een divers aanbod aan verschillende soorten rondvaarten is er voor ieder wat wils! Vanaf Ouddorp ben je binnen no-time in Burghsluis om aan boord te stappen van de MS-Onrust. Boek je rondvaart, vergeet je camera niet en stap aan boord!

Bekijk alle rondvaarten

Onze rondvaarten nabij Ouddorp

Met een divers aanbod aan verschillende soorten rondvaarten is er voor ieder wat wils! Vanaf Burgh-Haamstede ben je binnen no-time in Burghsluis om aan boord te stappen van de MS-Onrust. Boek je rondvaart, vergeet je camera niet en stap aan boord!

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Lekker lokaal rondvaart

2,5 uur
€ 40,00
€ 30,00

Lekker lokaal rondvaart

2,5 uur
€ 40,00
€ 30,00
Stap aan boord voor een rondvaart over de mooie Oosterschelde en geniet van échte Zeeuwse specialiteiten.
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18