Boek je trip

Rondvaart Bruinisse

Rondvaart Bruinisse

Een rondvaart is één van de leukste uitjes in Zeeland. Ervaar zelf waar Zeeland om bekend staat: natuur, rust en ruimte. Kom voor een rondvaart vanaf Bruinisse naar Burghsluis en stap aan boord van de MS Onrust. Zeeland is letterlijk land in zee. Vaar langs mosselpercelen, spot zeehonden en bruinvissen, zie de Zeelandbrug en bekijk de Oosterscheldekering vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. We varen regelmatig uit voor een familie- of natuurrondvaart. Daarnaast zijn onze ‘specials’ minstens zo leuk. Een onvergetelijke rondvaart rondom een bepaald thema, voor de echte liefhebbers. Hieronder vind je het aanbod aan rondvaarten wat wij aanbieden!

Een rondvaart boeken

Dé familie- en natuurrondvaart nabij Bruinisse

De familie rondvaart is een hele beleving voor jong en oud en voert je langs de Zeelandbrug, Plompetoren en de Oosterscheldekering. Stap aan boord en vaar 1,5 uur met ons mee over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Met een rondvaart over het grootste Nationaal Park van Nederland is er met de natuurrondvaart voor natuurliefhebbers enorm veel te ontdekken. Wij zorgen voor verrekijkers zodat je zelf vogels en zeehonden kunt spotten. Daarnaast worden er ook steeds vaker bruinvissen gespot, vergeet dus niet je camera mee te nemen!

Bekijk alle rondvaarten

Rondvaarten Bruinisse

Met een divers aanbod aan verschillende soorten rondvaarten is er voor ieder wat wils! Vanaf Bruinisse ben je binnen no-time in Burghsluis om aan boord te stappen van de MS-Onrust. Boek je rondvaart, vergeet je camera niet en stap aan boord!

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18