Boek je trip

Boottocht Zeeland

Lekker uitwaaien in Zeeland

Een boottocht is één van de leukste uitjes in Zeeland. Ervaar zelf waar Zeeland om bekend staat: natuur, rust en ruimte. Kom naar Schouwen-Duiveland en stap aan boord van de MS Onrust.

Zeeland is letterlijk land in zee. Het meest noordelijke eiland, Schouwen-Duiveland, grenst aan alle kanten aan het water. Aan de zuidkant aan de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Wie in Zeeland een boottocht wil doen, moet naar Schouwen-Duiveland!

Vaar mee langs mosselpercelen, spot zeehonden en bruinvissen, zie de Zeelandbrug en bekijk de Oosterscheldekering vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Bekijk boottochten

Kijk je ogen uit

Zeeland staat bekend om de rust, ruimte en natuur. En dat is precies wat je tijdens de boottocht zult ervaren! Kom naar Burghsluis voor de leukste boottocht van Zeeland. Stap aan boord voor de gezellige familie rondvaart of voor de indrukwekkende natuurrondvaart en geniet van al het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.

Boek nu

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18