Boek je trip

Rondvaart Zeeland

Ervaar Zeeland op zijn mooist

Een rondvaart is één van de leukste uitjes in Zeeland. Ervaar zelf waar Zeeland om bekend staat: natuur, rust en ruimte. Kom naar Schouwen-Duiveland en stap aan boord van de MS Onrust.

Zeeland is letterlijk land in zee. Het meest noordelijke eiland, Schouwen-Duiveland, grenst aan alle kanten aan het water. Aan de zuidkant aan de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Wie in Zeeland een rondvaart wil doen, moet naar Schouwen-Duiveland! Vaar langs mosselpercelen, spot zeehonden en bruinvissen, zie de Zeelandbrug en bekijk de Oosterscheldekering vanaf het water. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Bekijk rondvaarten

Kijk je ogen uit

Op iedere tafel staat een schone verrekijker, zo kun je eindeloos de horizon afspeuren. Tijdens de rondvaart vertelt de gids leuke weetjes over dit mooie Nationaal Park. Een rondvaart op de Zeeuwse Oosterschelde is leuk en leerzaam! Spot zeehonden, leer over mosselpercelen en zie de Zeelandbrug vanaf het water.

Boek nu

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18