Boek je trip

Rondvaart Oosterschelde

Ontdek het moois tijdens een rondvaart op de Oosterschelde

Een rondvaart op de Oosterschelde is het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord in Burghsluis, op het eiland Schouwen-Duiveland, en kijk je ogen uit tijdens de rondvaart!

Wist je dat de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland is? De kans is groot dat je zeehonden ziet zwemmen of luieren op de zandbank. Steeds vaker zien we ook bruinvissen, een hele ervaring voor jong en oud.

Wij zorgen voor een verrekijker op iedere tafel. Voor een rondvaart op de Oosterschelde moet je zeker je camera niet vergeten mee te nemen.

Bekijk rondvaarten

Kijk je ogen uit

Op iedere tafel staat een schone verrekijker, zo kun je eindeloos de horizon afspeuren. Tijdens de rondvaart vertelt de gids leuke weetjes over dit mooie Nationaal Park. Een rondvaart is leuk en leerzaam! Spot zeehonden, leer over mosselpercelen en zie de Zeelandbrug vanaf het water.

Boek nu

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18