Boek je trip

Rederij Oosterschelde

Rederij Oosterschelde

De MS Onrust is dé rederij in Zeeland voor een rondvaart over de Oosterschelde. Er is altijd wat te zien! Laat de schipper je meevoeren over het grootste Nationaal Park van Nederland. Het leukste uitje voor het hele gezin.

Bekijk alle afvaarten

Er is altijd wat te zien

De Oosterschelde is een groot natuurgebied waar je heus niet alleen maar water ziet. Je kunt er vogels spotten, zeehonden kijken, en misschien zelfs wel bruinvissen zien! Daarnaast varen we ook nog langs imposante bezienswaardigheden zoals de Zeelandbrug, de Plompetoren en de deltawerken van de Neeltje Jans. Dus kies jij voor een plekje binnen of liever buiten met je haren in de wind?

Direct boeken

Stap je ook aan boord?

Kom naar Burghsluis en stap aan boord van ons schip. Vaar mee en ontdek de schoonheid van het grootste Nationaal Park van Nederland! Kies voor de gezellige familie rondvaart of de indrukwekkende natuurrondvaart.

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95

Natuurrondvaart

2,5 uur
€ 20,95
€ 13,95
Haren in de wind, verrekijker in de aanslag en genieten van het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft.
Meer informatie

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95

Familie rondvaart

1,5 uur
€ 16,95
€ 11,95
Het leukste uitje voor het hele gezin. Stap aan boord om lekker uit te waaien. Laat je verrassen door zeehonden en bruinvissen!
Meer informatie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18