Boek je trip

Zakelijke rondvaart

Neem je relaties mee op een rondvaart op de Oosterschelde!

Aan boord van de MS Onrust ontmoet je jouw zakelijke partners in een ontspannen omgeving en geniet je samen van Zeeuwse vergezichten. Tijdens deze rondvaart serveren wij lokale lekkernijen, gemaakt van producten die uit de Oosterschelde komen of rondom de Oosterschelde groeien. Zo maken jullie kennis met al het goede dat Zeeland te bieden heeft!

Voor een zakelijke offerte op maat

DD slash MM slash JJJJ

Rondvaart

Wist je dat de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland is? Er is genoeg te beleven. Aanschouw de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering vanaf het water en spot zeehonden en bruinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Kies voor onze zakelijke afvaarten en nodig jouw relaties uit voor een bijzondere ervaring. De ongedwongen sfeer aan boord zorgt voor nieuwe gesprekken en geeft de gelegenheid om nader tot elkaar te komen. Vraag een offerte aan voor jouw bedrijfsborrel op maat, volledig naar wens in te vullen!

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18