Boek je trip

Trouwen op de Oosterschelde

Het leukste trouwfeest op het water

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Zeeland? Heb je al eens aan een boot gedacht? Organiseer het leukste feest op het water! Het is mogelijk om ons schip De Onrust af te huren voor een feest op maat met rondvaart en catering. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Offerte aanvragen

Precies zoals jullie het willen

Naast onze dagelijkse rondvaarten over de Oosterschelde worden er aan boord ook regelmatig feesten en bijeenkomsten georganiseerd. Een rondvaart tijdens een zomerse zonsondergang of juist op een frisse winterdag, met 10 of 100 gasten, met lekkere hapjes of een uitgebreid diner. bij MS Onrust denken we graag mee over de invulling van jullie onvergetelijke trouwfeest.

Rondvaart

Voor een trouwfeest is de omgeving en sfeer heel belangrijk. Wist je dat de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland is? Er is genoeg te beleven. Aanschouw de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering vanaf het water en spot zeehonden en bruinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Voor jullie trouwfeest kunnen we de rondvaart helemaal naar wens invullen.

Catering op maat

De professionele koopapparatuur aan boord maakt het mogelijk om een gevarieerd menu aan te bieden met kleine gerechtjes, vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast organiseren we ook regelmatig specials zoals de Mosselrondvaart met een compleet driegangendiner. Voor feesten en partijen kunnen wij buffetten op maat samenstellen met voor ieder wat wils.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Een sfeerimpressie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18