Boek je trip

Trouwen op de Oosterschelde

Het leukste feest op het water

Op zoek naar een unieke locatie voor jullie trouwfeest? Huur De Onrust af voor een rondvaart en feest op maat, een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Precies zoals jullie het willen

Naast onze dagelijkse rondvaarten over de Oosterschelde worden er aan boord ook regelmatig feesten en bijeenkomsten georganiseerd.

Een rondvaart tijdens een zomerse zonsondergang of juist op een frisse winterdag, met 10 of 100 gasten, met lekkere hapjes of een uitgebreid diner. bij MS Onrust denken we graag mee over de invulling van jullie onvergetelijke trouwfeest.

Rondvaart

Wist je dat de Oosterschelde het grootste Nationaal Park van Nederland is? Er is genoeg te beleven. Aanschouw de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering vanaf het water en spot zeehonden en bruinvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Voor jullie trouwfeest kunnen we de rondvaart helemaal naar wens invullen.

Catering op maat

De kombuis is uitgerust met professionele kookapparaturen. Tijdens onze rondvaarten bieden we een gevarieerd menu met kleine gerechtjes, zowel met vlees en vis als vegetarisch. Daarnaast organiseren we ook regelmatig specials, zoals de Mosselrondvaart met een compleet driegangendiner. Voor feesten en partijen kunnen wij buffetten op maat samenstellen met voor ieder wat wils.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Een sfeerimpressie

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18