Boek je trip
Naar overzicht
29.08.2023

Beleef de ‘Oosterschelde Week’ vanaf het water

Op initiatief van de organisatie Nationaal Park Oosterschelde zal van 2 t/m 9 september de 15e editie van de Oosterschelde Week plaatsvinden. Tijdens deze week worden er allerlei activiteiten georganiseerd om Nationaal Park de Oosterschelde te ontdekken.

Wil je dit gebied op haar mooist beleven? Stap dan bij ons aan boord voor een leerzame rondvaart en kijk je ogen uit. Zeker tijdens onze natuurrondvaarten vertelt onze gids je alles over de natuur in, op en rond de Oosterschelde. De natuurrondvaart vertrekt altijd tijdens laagwater – wanneer de zandbanken droog liggen en de kans om zeehonden te spotten op zijn hoogst is. Onze rondvaarten zijn uiterst geschikt voor jong en oud en ook mindervaliden kunnen gewoon met ons mee.

Gedurende de Oosterschelde Week hebben we meerdere afvaarten vanuit Burghsluis. Bekijk het vaarschema en boek een plekje online.

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297
NIX18