"Varen met de Onrust, is een ervaring om nooit te vergeten"
De Onrust

Heeft u iets te vieren?

Kom dan naar Passagiersschip de Onrust, want vieren is genieten! En dat kunnen wij u als geen ander bieden. Familiereünies, bruiloften, ondernemersfeesten. kinderfeesten, jubilea… Het gehele schip en de bemanning van de Onrust staan tot uw beschikking! En alles wordt gedaan om uw dag onvergetelijk te maken.

Wij zijn er voor:

 • Privé en vertrouwde familiefeesten
 • Uitbundige bruiloften en partijen
 • Gezellige personeelsfeesten

Feest vieren

Vieren doe je met elkaar en dat kan nergens anders zo bijzonder als op De Onrust. De inrichting en het kombuis van de Onrust zijn voledig afgestemd op uw gemak. De sfeer is ontspannen, de locatie is prachtig, de bemanning is ervaren en gezellig en de gasten zijn altijd tevreden en genieten intens.

Het begint al meteen met een heerlijk aperitiefje wanneer u aan boord komt. Zodra al uw gasten aan boord zijn, gaan de trossen los en varen we het grootste (en mooiste) Natuurpark van Nederland op. U geniet van het prachtige uitzicht, van de bruinvissen en de zeehondjes. En tijdens de vaart zullen we u  verwennen met lekkere Zeeuwse hapjes en drankjes.

Als u er aan toe bent zetten we een zeer goed verzorgd buffet voor u klaar. Heerlijk binnen, of op één van de terrassen kunt u genieten van al het lekkers dat we u voorschotelen. De Green Egg is onze grote aanwinst en daarmee maken we verrukkelijke gerechten voor u klaar. Verse vis, mals vlees, zeevruchten, gegrilde groenten, fruitsalades, noem maar op. Vrijwel alles is mogelijk, want onze kok is er om uw dag bijzonder te maken.

Trouwen

Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit meer te vergeten! Daarom zorgen wij er voor dat uw dag volledig in het teken staat van ongedwongen en vertrouwd samen zijn met vrienden en familie, U wilt het liefst nergens omkijken naar hebben. De bemanning van Passagiersschip de Onrust doet er dan ook alles aan om u de gehele dag volledig in de watten te leggen.

Natuur en cultuur

Ons schip heeft een stille motor en ligt zeer stabiel op het water. Daar staat Passagiersschip De Onrust om bekend. Daarom zijn we ook zo’n gewilde locatie voor heel veel feesten. U kunt met gemak met elkaar kletsen onder het genot van een hapje of een drankje. Geruisloos varen we uw gasten over het schitterende nationaal park De Oosterschelde, de zeehonden de bruinvissen en tal van verschillende soorten vogels maar ook de zeelandbrug en de stormvloedkering doen we aan. Vanaf ons schip is er altijd wat te zien!

Entertainment

Aan boord is praktisch alles mogelijk. Als u iets in gedachten heeft wordt het meegenomen in de mogelijkheden. En als het echt niet kan dan zeggen we het natuurlijk ook. Stelt u het op prijs om zelf het entertainment te verzorgen? Ook dat kan natuurlijk, maar we kunnen het ook voor u regelen. Jacqueline en Marcel zijn u graag met advies van dienst.

Locaties

In principe kunt u uw evenement starten waar en wanneer u maar wilt. Enige voorwaarde is dat er geschikt en toegankelijk vaarwater is.  Onze thuishaven Burghsluis is een prachtige locatie, met voldoende parkeer gelegenheid. Wij kunnen gezelschappen van ca. 30 tot 110 personen aan op ons schip.

Compleet arrangement:

Naast maatwerkfeesten hebben we ook een compleet arrangement (Duur ongeveer 4 uur). Uiteraard kunt u uw wensen hierop nog aan ons aangeven. Dit arrangement bestaat uit:

 • Vaartocht westelijkdeel van de Oosterschelde
 • Koffie & petit four of Zeeuwse bolus
 • Onbeperkt drankjes van het Hollands plateau
 • Zeeuwse hapjes
 • Een warm en koud buffet (Keuze uit: het winter-, lente-, zomer- of herfstbuffet)

Prijs van dit totaalarrangement:

 • Volwassenen: € 61,00 p.p.
 • Kinderen 3-11 jaar: € 37,00 p.p.

Voor groepen minder dan 40 personen of meer dan 80 personen maken we graag een passende offerte.

COMPLEET FEESTJE (CIRCA 6 UUR)

 • Vaartocht gehele Oosterschelde
 • Koffie & petit four of Zeeuwse bolus of gesorteerd gebak
 • Onbeperkt drankjes van het hollandse plateau
 • Hapjes en zoutjes
 • Een warm en koud buffet
 • Keuze uit ; het winter-, lente-, zomer- of herfstbuffet
 • En een Dessert
 • Volwassenen € 75,50 p.p.
 • Kinderen 3-11 jaar € 44,00 p.p.

Reserveer nu Vertrek
04-03 Zo Familie rondvaart Laagwater 11:00
04-03 Zo Familie rondvaart 13:30
11-03 Zo Familie rondvaart 11:00
11-03 Zo Familie rondvaart Laagwater 13:30
18-03 Zo Familie rondvaart Laagwater 11:00
18-03 Zo Familie rondvaart 13:30
25-03 Zo Familie rondvaart 11:00
25-03 Zo Familie rondvaart Laagwater 13:30
29-03 Do Natuur rondvaart 09:30
30-03 Vr Natuur rondvaart 10:30
Reserveren

VOORDELEN VAN ONLINE RESERVEREN:
- U bent verzekerd van toegang
- U kunt sneller aan boord
- U voorkomt teleurstellingen
Online reserveren kan tot 1,5 uur voor vertrek!

WAAR KUNT U KAARTEN KOPEN:
- Aan boord van het schip (pinnen is mogelijk)
- VVV kantoor Schouwen-Duiveland
- Landal Burgh Haamstede
- Landal Portgreve
Map

WAAR VINDT U ONS / OPSTAPPLAATS
Nieuwe Havenweg 5,
4328 NJ Burghsluis
06-53535297
informatie@ms-onrust.nl

Dag Attracties Zeeland Dag Attracties Zeeland