Boek je trip
Naar overzicht
25.01.2021

Tickets boeken in coronatijd

Om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden, moeten ook wij ons houden aan de 1,5 meter regel. Daarom kunnen er tijdelijk minder mensen meevaren en kun je tickets uitsluitend online boeken.

Mogen jullie bij elkaar zitten?
Bedenk voor je gaat boeken hoe de groep is samengesteld. Mogen jullie volgens het RIVM binnen 1,5 meter bij elkaar zitten? Zo ja, dan kun je en plaats boeken. Zo nee, maak dan aparte boekingen voor degenen die bij elkaar mogen zitten.

Binnen of buiten?
In het reserveringssyteem kies je je eigen plekje, binnen of buiten. De gereserveerde plaats is gedurende de hele vaart voor jullie bestemd. Denk aan kleding passend bij de weersomstandigheden en de door jou gekozen plaats.

Zodra de reservering is afgerond ontvang je een e-mail ter bevestiging van de boeking. Het tonen van de e-tickets is voldoende, ze hoeven niet geprint te worden. We heten je graag welkom aan boord van de Onrust!

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

06-53535297