Home > Rondvaarten-specials > Sportvissen

Sportvissen

Sportvissen met het passagiersschip ‘De Onrust’

Sportvissen Oosterschelde in Zeeland. De Oosterschelde is het grootste Nationaal park van Nederland en dat is niet voor niets. De prachtige natuur is een geweldige plek om een dag te verblijven.


OP NAAR HET BESTE VISGEBIED

Een dag sportvissen begint in de haven van Burghsluis in Zeeland. Als je wil, beginnen we de dag met een heerlijk stevig ontbijt bestaande uit Zeeuws spek, diverse soorten beleg, gebakken eieren, broodsoorten en koffie en thee. Ondertussen varen we naar het visgebied.

Als we voor anker liggen kan er gevist worden. Hengels zijn aan boord te huur. Ook kunnen we voor het aas zorgen. Marcel, de schipper, zal een korte uitleg geven over de locatie en hoe je je hengel het beste uitgooit.

Op de Oosterschelde kunt u allerlei soorten vis vangen: schol, schar, bot, tong, zeebaars, gul, wijting en steenbolk. Maar ook weleens een zandhaai of een rog. Er zwemmen 80 verschillende soorten vis in de Oosterschelde dus het is altijd een verrassing wat er boven komt. Zo vangen we in het voorjaar vooral platvis en in het najaar wijting en steenbolk.

 


LUNCH, BUFFET, A LA CARTE

Tussen de middag kunnen wij de lunch verzorgen dit kan in buffet vorm of a la carte. Net wat je wilt.


BBQ

Of wat dacht je van een bbq? De big green egg is aan boord en daar kunnen de heerlijkste gerechten van af komen. Wij verzorgen de bbq dan kun je zelf tussen door nog sportvissen. Een prima combinatie toch!


TOT 50 SPORTVISSERS

Aan boord is ruimte voor 50 sportvissers en daarnaast is er ook nog genoeg ruimte voor vrienden  die een dagje mee jullie mee willen varen. In de salon is plaats voor 40-100 personen. Vanuit de salon kijkt u mee over het visdek. De salon, het toilet en de gangboorden zijn rolstoeltoegankelijk. Boven op het salondek hebben we een zonnedek en daar kunt u heerlijk en veilig (zonder rond vliegend lood) genieten van de zon. De visdag begint om 9 uur en om 16.00 uur zijn we weer terug in de haven van Burghsluis. In overleg zijn deze tijden wel aan te passen als dit beter uit komt.


SPORTVISSEN

Dinsdag t/m vrijdag: € 800,00
Van 08:00 – 16:00 uur
Zaterdag: €950,00

Huur per hengel: € 13,50
Aas kleine portie: € 7,25
Aas grote portie: € 13,50

Tags: