Het Schip

Home > Het Schip

Het passagiersschip ‘De Onrust’

Het passagiersschip de Onrust is een prachtig ruim schip en geschikt voor 150 personen. Buiten hebben we 150 zitplaatsen en binnen hebben we 100 zitplaatsen. Het Passagierrschip MS-Onrust is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een kombuis (keuken).

 

U komt alles te weten over de Oosterschelde.

Onze uitgebreide informatievoorziening is met Europese subsidie tot stand gekomen. Tijdens de rondvaarten hebben we altijd een gids aan boord die vertelt over Het Nationaal park Oosterschelde. We varen deze rondvaarten bijna het hele jaar door. We varen van maart tot en met december.

De kombuis is tijdens de vaartochten geopend!

We koken zo veel mogelijk met streekproducten en er is van alles mogelijk: hapjes, drankjes, lunches, buffetten, high teas. Of wat dacht u van een bbq van de Big Green Egg. Wij maken het u graag naar de zin.

De Onrust is bijna geheel rolstoeltoegankelijk

Alleen het zonnedek niet. Dit is toegankelijk met een trap. Dat wil niet zeggen dat u als rolstoeler niet naar buiten kunt. De gangboorden beneden zijn 2 meter breed. Wilt u buiten zitten boek dan de plaatsen 43 of 45. U heeft hier een prachtig zicht over de Oosterschelde. De salon en de twee invalidentoiletten zijn makkelijk toegankelijk.