Home > Rondvaarten-specials > Green Egg Vaartocht

Green Egg Vaartocht

Als het weer warmer wordt, is er niets leuker dan de barbecue  aan te steken. Aan boord van de Onrust staat de Big Green Egg op u te wachten. Buiten op ons zonnedek geniet u samen met andere kookliefhebbers van het heerlijke weer, een verfrissend drankje en ontdekt u de vele mogelijkheden van deze keramische barbeque.

Workshop

Tijdens deze tocht verzorgt het personeel van de Onrust een workshop, waarbij u uitleg krijgt over het gebruik van de Green Egg. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste hoeveelheid houtskool,de juiste accessoires, de verschillende soorten rookhout, de wijze van aansteken en de temperatuurbeheersing.  We bespreken daarnaast verschillende technieken, zoals roken, indirect bereiden en grillen. Vanzelfsprekend gaan we ook in op bereidingswijzen van verschillende produkten.

Drie gangen

Na deze kennis te hebben opgedaan gaan we natuurlijk proeven. Het driegangendiner bestaat uit echte zomerse gerechten. Met elkaar aan tafel gaan we genieten van het zelfbereide diner onder het genot van bijpassende wijnen.

Zeeuwse ingrediënten

We varen op de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland. Rijk aan vis en andere ingrediënten geschikt voor bereiding op de Green Egg. Ook rond de Oosterschelde vinden we prachtige Zeeuwse producten zoals lamsoren en zeekraal, asperges en uien.

We koken met de producten van het seizoen, dus laat u verrassen en boek deze workshop.

 

Bel voor beschikbaarheid.
Te boeken vanaf 15 personen.

Tags: