Home > Rondvaarten-specials > Feesten en partijen

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren?

Een heerlijke sfeer, een prachtige omgeving. Een unieke feestlocatie! Familiereünies, bruiloften, ondernemersfeesten, jubilea… Het gehele schip en de bemanning van de Onrust staan tot uw beschikking! En alles wordt gedaan om uw dag onvergetelijk te maken.

WIJ ZIJN ER VOOR:

 • Privé en vertrouwde familiefeesten
 • Uitbundige bruiloften en partijen
 • Gezellige personeelsfeesten

FEEST VIEREN

Vieren doe je met elkaar en dat kan nergens anders zo bijzonder als op de Onrust. De inrichting en het kombuis van de Onrust zijn volledig afgestemd op uw gemak. De sfeer is ontspannen, de locatie is prachtig, de bemanning is ervaren en gezellig en de gasten zijn altijd tevreden en genieten intens.

Het begint al meteen met een heerlijk aperitiefje wanneer u aan boord komt. Zodra al uw gasten aan boord zijn, gaan de trossen los en varen we het grootste (en mooiste) Natuurpark van Nederland op. U geniet van het prachtige uitzicht, van de bruinvissen en de zeehondjes. En tijdens de vaart zullen we u  verwennen met lekkere Zeeuwse hapjes en drankjes.

Als u er aan toe bent zetten we een zeer goed verzorgd buffet voor u klaar. Heerlijk binnen, of aan dek kunt u genieten van al het lekkers dat we u voorschotelen. De Green Egg (bbq) is onze grote aanwinst en daarmee maken we verrukkelijke gerechten voor u klaar. Vrijwel alles is mogelijk, want onze kok is er om uw dag bijzonder te maken.


TROUWEN

Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit meer te vergeten! Daarom zorgen wij er voor dat uw dag volledig in het teken staat van ongedwongen en vertrouwd samen zijn met vrienden en familie, U wilt het liefst nergens omkijken naar hebben. De bemanning van Passagiersschip de Onrust doet er dan ook alles aan om u de gehele dag volledig in de watten te leggen.


COMPLEET FEESTJE (CIRCA 4 UUR)

Naast maatwerkfeesten hebben we een complete arrangement (Duur ongeveer 4 uur). Dit arrangement bestaat uit:

 • Vaartocht westelijkdeel van de Oosterschelde
 • Koffie & petit four of Zeeuwse bolus
 • Onbeperkt drankjes van het Hollands plateau
 • Zeeuwse hapjes
 • Een warm en koud buffet (buffet keuzes)

Prijs van dit totaalarrangement:

Volwassenen: € 67,00 p.p.
Kinderen 3-11 jaar: € 39,00 p.p.

Voor groepen minder dan 40 personen of meer dan 80 personen maken we graag een passende offerte.


COMPLEET FEESTJE (CIRCA 6 UUR)

 • Vaartocht gehele Oosterschelde
 • Koffie & petit four of Zeeuwse bolus of gesorteerd gebak
 • Onbeperkt drankjes van het hollandse plateau
 • Hapjes en zoutjes
 • Een warm en koud buffet (buffet keuzes)
 • En een Dessert

Volwassenen: € 82,50 p.p.
Kinderen 3-11 jaar: € 46,00 p.p.


AFHUUR VAN DE ONRUST IN ZIJN GEHEEL:

Feestje 4 uur: € 925,00
Feestje 6 uur: € 1325,00
Rondvaart 1,5 uur: € 800,00
Rondvaart 2,5 uur: € 975,00
Afvaart vanuit Zierikzee of Colijnsplaat: € 275,00 extra


STILLE MOTOR

Ons schip heeft een stille motor en ligt zeer stabiel op het water. Daar staat Passagiersschip de Onrust om bekend. U kunt met gemak met elkaar kletsen onder het genot van een hapje of een drankje. Geruisloos varen we uw gasten over het schitterende Nationaal Park de Oosterschelde. Vanaf ons schip is er altijd wat te zien!


ENTERTAINMENT

Aan boord is praktisch alles mogelijk. Als u iets in gedachten heeft wordt het meegenomen in de mogelijkheden. En als het echt niet kan dan zeggen we het natuurlijk ook. Stelt u het op prijs om zelf het entertainment te verzorgen? Dat kan natuurlijk.


DE LOCATIES

In principe kunt u uw evenement starten waar en wanneer u maar wilt. Enige voorwaarde is dat er geschikt en toegankelijk vaarwater is.  Onze thuishaven Burghsluis is een prachtige locatie, met voldoende parkeergelegenheid. Wij kunnen gezelschappen van ca. 30 tot 110 personen aan op ons schip.


Voor een compleet overzicht van de kaart, de lunches, en de buffetten klik hier.

Tags: