Familie Rondvaart

Home > Familie Rondvaart

De Familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in Zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het hele jaar in het grootste Nationaal park van Nederland: de Oosterschelde.

Gids aan boord

Aan boord geeft een gids uitleg over het Nationaal Park Oosterschelde. De grootste kans om zeehonden te zien is met laag water. De tocht wordt met hoog en met laagwater gevaren. U ziet de Deltawerken, de Schelphoek, de Zeewierboerderij, de Plompe toren, de Zeelandbrug, de Mosselcultuur en heel veel verschillende soorten vogels. Steeds vaker treffen we bruinvissen aan!

Verrekijkers zijn beschikbaar

Dertig minuten voor aanvang van de tocht kunt u aan boord om alvast naar uw gereserveerde plaats te gaan. Voor elke tafel is er een schone verrekijker beschikbaar. Heeft u zelf een verrekijker of een fototoestel, neem deze dan mee! U kunt prachtige foto’s maken van dit unieke stukje Zeeland.

Voor de kinderen

Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er een “doeboekje” beschikbaar, zo kunnen ze spelenderwijs veel te weten komen over wat er leeft in en op de Oosterschelde. Voor de jongere kinderen is er een leuke kleurplaat van het Nationaalpark de Oosterschelde beschikbaar.

TIP neem zelf een pen en kleurtjes mee!!

 

De kombuis

Tijdens de vaart is de kombuis geopend. Wij hebben een menukaart met verschillende kleine gerechten. Van een kop huisgemaakte soep en diverse broodjes tot heerlijke gebakken mosselen of een hamburger met friet.

Picknickmand

In de picknickmand vindt u lekkere broodjes, hartige en zoete hapjes met daarbij een kop verse koffie of thee en jus d’orange. De picknickmand kunt u alleen online bestellen.

U kunt ook de koffie en appeltaart of bolus al vooraf reserveren, wel zo makkelijk.

Wij heten u van harte welkom aan boord voor een onvergetelijke tocht.

Om zeker te zijn van een plaats aan boord kunt u hier meteen boeken.

De Onrust is bijna geheel rolstoeltoegankelijk

Alleen het zonnedek niet. Dit is toegankelijk met een trap. Dat wil niet zeggen dat u als rolstoeler niet naar buiten kunt. De gangboorden beneden zijn 2 meter breed. Wilt u buiten zitten boek dan de plaatsen 43 of 45. U heeft hier een prachtig zicht over de Oosterschelde. De salon en de twee invalidentoiletten zijn makkelijk toegankelijk.

ZONDER RESERVERING IS HET OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK OM MEE TE VAREN.

Tafels buiten:

De plaatsen 21 t/m 45 zijn buiten plaatsen. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over de Oosterschelde, maar  trek warme kleding aan. Op deze plaatsen is geen bescherming tegen regen of kou. Het zou zonden zijn als u door slechte kleding niet kunt genieten van de prachtige Oosterschelde.

bekijk ook de handleiding tickets boeken

Benieuwd naar onze complete agenda?

klik op ‘Reserveer direct’.