Familie Rondvaart

Home > Familie Rondvaart

De Familie rondvaart is het leukste uitje voor heel het gezin. Lekker uit waaien in Zeeland. Laat je verrassen door de bruinvissen en zeehonden, deze leven het hele jaar in het grootste Nationaal park van Nederland: de Oosterschelde.

Gids aan boord

Aan boord geeft een gids uitleg over het Nationaal Park Oosterschelde. De grootste kans om zeehonden te zien is met laag water. De tocht wordt met hoog en met laagwater gevaren. U ziet een stukje van het onderwaterleven, de Deltawerken, de Schelphoek, de Zeewierboerderij, de Plompe toren, de Zeelandbrug, de Mosselcultuur en heel veel verschillende soorten vogels. Steeds vaker treffen we bruinvissen aan!

Verrekijkers zijn beschikbaar

Dertig minuten voor aanvang van de tocht kunt u aan boord om alvast een plekje te zoeken. Er zijn 30 verrekijkers, die verdeeld worden onder de passagiers. Heeft u zelf een verrekijker of een fototoestel, neem deze dan mee! U kunt prachtige foto’s maken van dit unieke stukje Zeeland.

Voor de kinderen

Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er een “doeboekje” beschikbaar, zo kunnen ze spelenderwijs veel te weten komen over wat er leeft in en op de Oosterschelde.

De kombuis

Tijdens de vaart is de kombuis geopend. Wij hebben een menukaart met verschillende kleine gerechten. Van een kop huisgemaakte soep en diverse broodjes tot heerlijke gebakken mosselen of een hamburger met friet.

Picknickmand

In de picknickmand vindt u lekkere broodjes, hartige en zoete hapjes met daarbij een kop verse koffie of thee en jus d’orange. Deze kunt u bij mooi weer op ons topdek opeten, zodat u niets hoeft te missen. De picknickmand kunt u online bestellen.

U kunt ook de koffie en appeltaart of bolus al vooraf reserveren, wel zo makkelijk als u met een groep komt.

Wij heten u van harte welkom aan boord voor een onvergetelijke tocht.

Om zeker te zijn van een plaats aan boord kunt u hier meteen boeken.

Benieuwd naar onze complete agenda?

klik op ‘Reserveer direct’.