Büffets

Home > Büffets

Keuze mogelijkheden buffetten

Wie bieden u de mogelijkheid om zelf uw buffet samen te stellen. Alle gerechten zijn vers gemaakt in onze eigen kombuis. Wij adviseren u om het buffet samen te stellen uit:

een glaasje soep
Twee salades
een visgerecht
Twee vleesgerechten
Twee bijgerechten


Soep

Tomaten en gerookte paprika soep
Romige pompoensoep
Mosselchowder vol mosselen, verse groente en kruiden.
Gebonden vissoep van diverse soorten vis
Doperwtensoep met munt
Heldere bouillon


Salades

Koolsalade van: witte kool, koolrabi, dille en cranberries

Rode bietensalade: rode bieten, basilicum, peterselie, koriander, dragon en verschillende zaden en pitten
Winter koolsalade:
rode kool, witte kool, mango, koriander, munt en gekarameliseerde noten
Mais salade:
mais, wortel, ui, witte kool, koriander en munt
Salade van geblancheerde groenten van het seizoen
Salade van komkommer:
komkommer en gemarineerde rode ui
Groene salade:
diverse soorten sla, tomaat, komkommer en paprika


Vis

Kabeljauw: met zeewier en citroen uit de oven
Zalm:
met zeewier en citroen uit de oven
Harder:
gegrild van de bbq
Mosselragout:
Zeeuws mosselen in een romige saus met prei en Pernod
Gamba’s:
gemarineerd en gegrild van de bbq


Vlees

Aan boord gegrild op de Green Egg bbq

Porcetta: rollade van varkensbuikspek
Procureur: langzaam gegaard varkensvlees
Pulled porc: botermals en gekruid varkensvlees op een broodje
Gekruide kipstukjes: gemarineerd kippedijenvlees
Kipsaté: pittig gekruide kip in saté saus
Bavette: mals in reepjes gesneden rundvlees
Pulled rendang: Oosters gemarineerd stoofvlees op een broodje
Ribeye: naturel gegrild rundvlees


Bijgerechten

Friet
Gegratineerde aardappeltjes
Rijst
Brood met smeerseltjes


DESSERT

W· Panna cotta: roomtoetje met een vruchtencoulis
Fruitcrumble:
verse vruchten van het seizoen onder een kruimellaagje
2 soorten ijs en slagroom
Vers fruitsalade
Brownie:
met chocolade karamel en noten