Boek je trip
Naar overzicht
20.09.2021

Coronamaatregelen vanaf 25 september

Vanaf 25 september 2021 is toegang alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dat geldt voor binnen én buiten. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt ontvangen van maximaal 24 uur oud.
Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Je coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd bij het inchecken.

Heb je geen geldig coronatoegangsbewijs kun je niet aan boord. De financiële gevolgen zijn voor uw  eigen risico. We geven geen geld terug of kunnen u kaartje niet verplaatsen naar een andere afvaart.

Werkt het coronatoegangsbewijs ook offline?
Voor het aanmaken van een QR-code die aantoont dat iemand niet besmet is met het coronavirus, is een internetverbinding nodig. We adviseren daarom om de code in de CoronaCheck-app thuis vast aan te maken. De app kan de code vervolgens opslaan.  Voor enkel het tonen van een QR-code in de CoronaCheck-app hoeft je namelijk niet online te zijn.

Dagattracties Zeeland

We zijn aangesloten bij Dagattracties Zeeland. Op de website van Dagattracties Zeeland vind je de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken!

Opstapplaats

Nieuwe Havenweg 5
4328 NK Burghsluis
E informatie@ms-onrust.nl

Snel contact?

+31653535297